Voita todennäköisyys

Loton voittamisen todennäköisyys on yksi viidestätoista miljoonasta. Se tarkoittaa, että seuraavalla pelikierroksella voit voittaa päävoiton kun lottoat. Samoin se tarkoittaa, että voit lotota 15 miljoonaa kertaa, etkä voita kertaakaan seitsemää oikein. Miten se on mahdollista? Jokainen loton pelikerta on erillinen, eli miljoonat pelikerrat eivät tarkoita, että olisit yhtään lähempänä suurta voittoa. Suurimmalla osalla casinopelaajista on virheellinen käsitys omasta todennäköisyydestään voittaa ja sinulle ehkä tulee yllätyksenä, että se on moninkertainen todelliseen todennäköisyyteen verrattuna.

Miten voitan lotossa 7 oikein?

Miljoonat suomalaiset lottoavat joka viikko. Se kertoo siitä, että meillä on kova hinku voittaa miljoonien arvoinen potti. Eikä siinä ole mitään pahaa, lottorivi on edullinen ja voitto on niin valtava, että pieni hinta tästä mahdollisuudesta ja sen tuomasta jännityksestä on täysin pelaamisen väärti. Voin sanoa suoraan, että me suomalaiset rakastamme lottoa. Lotto tekee melkein joka viikko yhdestä tai muutamasta pelaajasta erittäin rikkaita, ellei jopa miljonäärejä, jos summaa ei tarvitse jakaa muiden kesken. Pelisivusto https://www.finfilms.net/ kertoo rikkaiden pelaajien elämästä. Haluat tietysti saada koko summan itsellesi ja on oikein olla hieman ahne, sillä muuten elämässä ei saa mitään. Onko tapoja, joilla voit maksimoida mahdollisuuden voittaa? Jos lottoat usein, olet ehkä huomannut, että silloin tällöin tulee neljä oikein ja jopa viisi oikein yhdistelmiä, joilla saat vähän rahaa takaisin. Jos lottorivisi noudattaa jotakin yleistä kaavaa, et ainoastaan tuhlaa rahojasi, vaan olet vaarassa jakaa rahasi muiden voittajien kesken kun ennen pitkää voitto osuu sinun kohdallesi.

Loton yleisimmät numero ja muuta hyödyllistä tietoa, jonka avulla varmistat voittosi

Lottonumeroista on pidetty pitkään tilastoa. Se osoittaa, että tiettyjä lottonumeroja osuu useammin kuin toisia. Näistä yleisimmät ovat 3, 6 ja 36. Harvinaisimmat taas ovat 29, 31 ja 39. Riippuen kumman strategian haluat valita, voit luoda näiden numeroiden pohjalta oman kaavasi voittaa. Jos oletat, että yleisimmät numerot ovat yleisimpiä myös jatkossa, laita ne jokaiselle lottoriville. Jos taas oletat, että vähemmän osuneet numerot ottavat seuraavilla kierroksilla muut kiinni, kirjoita vuorostaan ne lottokuponkiisi. Voit koittaa ennustaa muut luvut vaikka noppaa heittämällä, joka on parempi kuin valita jokin kuvio lottokupongista.

Mitä numeroita sinun pitää välttää? Yleisin lottorivi jolla pelataan, on kupongin pystyrivi 3, 9, 15, 21, 27, 33 ja 39. Sadat suomalaiset kuvittelevat olevansa muita viekkaampia ja rustaavat viikosta toiseen tämän omaan lappuunsa. Jos voitto joskus osuu, miljoonapotti hupenee vain ehkä hassuun tuhatlappuseen kun voitto jaetaan satojen kesken! Älä siis ole yksinkertainen. Älä siksi valitse mitään suora peräkkäistä riviä, kuten 1,2,3,4,5,6,7 tai mitään vastaavaa. Unohda kuviot ja kertotaulut ja muu humpuuki. Satunnainen lottomylly ei tule koskaan noudattamaan mitään kuviota kupongilla!

Yllä kerroimme tapoja mitä välttää. Valitse siis numerot täysin satunnaisesti ja käytä niitä tasaisesti joka rivillä. Lotossa on 39 numeroa, joista sinun pitää valita 7. Valitse siis jokaiselta kymmeneltä 2 numeroa ja yhdeltä kymmeneltä yksi numero. Esimerkiksi 2,3; 12,17; 22; 31,39. Meidän neuvomme on, että käytät täysin satunnaista tapaa valita numerot, jossa oma puolueellisuutesi ei voi vaikuttaa lainkaan numeroiden valintaan. Ymmärrä se, että lottokone ei välitä syntymäpäivistä tai onnennumeroistasi. Koska vastassasi on satunnainen kone, käytä sitä vastaan itse satunnaista konetta. Jos et ole kovin tekninen, helpoin toteutus on leikata hattuun paperista 39 numeroa, joista arvot seitsemän siten, että samalta kymmeneltä on korkeintaan 2 numeroa. Voit etsiä myös netistä satunnaislukugeneraattoreja, jotka luovat täysin satunnaisia lukuja ja ottaa numerot siitä samalla menetelmällä. Miksi arpoa korkeintaan kaksi samalta kymmeneltä? Syy on yksinkertainen ja perustuu suurten lukujen lakiin. Todennäköisyys osoittaa, että sinulla on suurempi mahdollisuus voittaa joko täysosuma tai edes jotain, kun olet hajauttanut numerot tasaisesti 1-39 välillä.

Lottoaminen ei ole varma tapa rikastua, mutta sitten kun se osuu, niin siitä elämä alkaa:

Menu